blokkenschema cv21

Wat is het ...
Op zondag 14 februari 2021 is vanaf 11.11 uur een livestream te volgen. Deze duurt ongeveer tot 17.11 uur. Tijdens de livestream komen verschillende carnavalsonderdelen voorbij, een feestmarathon van goeie carnavalsmuziek, lokale initiatieven, een inzegening, hossen voor de kids, Prinses Heidi I komt voorbij, wie wordt het boerenbruidspaar, prijsuitreiking van de Tuin op Zunne Kop, dansmariekes en nog veel meer. Carnavalsliefhebbers kunnen hun favoriete carnavalsplaat aanvragen of een berichtje versturen. Kortom Carnaval in HDL!

Wat nu ...
Heb je een bijdrage voor de uitzending of wil je meer weten? Houd dan Facebook @Snevelbokken HDL, Instagram Stichting Carnaval HDL en/of de website www.snevelbokkenland.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Heb je een bijdrage voor de uitzending, mail dat dan voor 5 februari 2021 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TIP: De echte lekkerbek schaft een ontbijtpakket aan om daar voorafgaand of tijdens de uitzending van te genieten. Bestel door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zie onderstaand artikel)

Ontstaan ...
Dromen van mogelijkheden! In een jaar waarin we vooral met onmogelijkheden geconfronteerd worden, zijn we toch gezegend met dorpsgenoten die in mogelijkheden denken en er zelfs van dromen! Vorig jaar heeft deze club al fantastisch invulling gegeven aan de eerste Night of the Prince(ss). Nadat dit jaar wat meer duidelijkheid ontstond over de (on)mogelijkheden, ontstond het idee voor SnevelbokkenFM!