Show, liefde, humor, gezelligheid, vermaak en (ont)spanning. De ingrediënten voor een pronkzitting in een carnavalesk Valentijns-weekend. Hiervoor wordt de Snevelbokkenstal omgebouwd tot een “showbizz studio”. Er hangt liefde in de lucht!

Voorverkoop: vrijdag 31 januari tussen 18:30 en 19:30 uur in sporthal De Zaert
Daarna van 3 t/m 12 februari te koop bij : -Paperpoint
-Dagwinkel Schouten

Wij vragen jullie aandacht voor de Skôn Vur Mekare!-show!


Ons plaatselijk talent is al enige tijd druk met de voorbereidingen en zal jullie tijdens de pronkzitting laten zien hoe Skôn zij het vur mekare hebben! De dansmariekes met hun prachtige garde- en showdans, lokale groepen met verrassende of humoristische sketches en tonproaters die hun liefde voor de lach met ons delen. Wie houdt hier nou niet van! De muzikale ondersteuning is in handen van De Pindullekes en De Juinders (ouderen-Pronkzitting). Dat wordt dus weer genieten.
Natuurlijk zal onze Prinses Heidi d’n urste niet ontbreken tijdens de pronkzitting. In een heuse talkshow zullen jullie meer te weten komen over deze prinses. Dat is alvast Skôn Vur Mekare!
De pronkzitting vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 19.41 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). De ouderen-pronkzitting is op zaterdag 15 februari om 13.41 uur (zaal open vanaf 13.00 uur).
Zorg dat je erbij bent, zodat je aan het eind van de show kunt zeggen; dat hadden ze weer Skôn Vur Mekare! Haal daarom snel een kaartje.

Wij verwelkomen jullie met alle liefde!

Regiecommissie pronkzitting
Manon, Mieke, Marjo, Dennis, Arjan en Ilvy

Bouwcommissie pronkzitting
Rob V, Wouter, Pascal, Erik, Mike en Rob K